Usposabljanje "Ne pozabi me" - jesenski rok

13. 10. 2021 VERONIKA T. (Večgeneracijski center Občine Hoče-Slivnica - VeGeC) 182
Izobraževanje, VeGeC - večgeneracijski center
Rogoška cesta 60, 2204 Miklavž na Dravskem polju
Termini
19.10.2021 (torek) ob 17:00

Poročilo o dogodku


Usposabljanje »NE POZABI ME«

V sklopu delovanja Večgeneracijskega centra Občine Hoče-Slivnica in Demenci prijazne točke (DPT) smo na pobudo društva Spominčica prejeli poziv k usposabljanju »NE POZABI ME«, ki je tokrat poteka še v jesenskem roku. Z usposabljanjem si boste pridobili veliko koristnih nasvetov in napotkov v smeri neozdravljive bolezni demence.

V torek, 19.10.2021 ob 17. uri se je začel jesenski niz usposabljanja o demenci »Ne pozabi me«. Namenjen je bil vsem, ki skrbite za osebo z demenco v domačem okolju. Predavanja bodo potekala vsak torek po 3 ure preko spleta v živo.  S strani VeGeC OHS vas in društva Spominčice vas vabimo k prijavi na izobraževanje, ki je brezplačno.

 

Prijavite se lahko na povezavi https://www.spomincica.si/?page_id=436.

Namen usposabljanja »Ne pozabi me« je omogočiti osebam z demenco in njihovim svojcem čim bolj kakovostno življenje. Skupaj oblikujemo demenci prijazno okolje, da lahko osebe z demenco ostanejo čim dlje v domačem okolju, kar je tudi priporočilo Alzheimer’s Disease International.

V okviru delovanja VeGeC OHS imamo vzpostavljeno DPT, ki se nahaja na lokaciji VeGeC OHS Rogoza, Rogoška cesta 60 v Rogozi. Ob vprašanjih vezanih na Demenco vljudno vabljeni od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure. 

Dosegljivi smo tudi preko e-pošte vegec@hoce-slivnica.si