Najboljše je domače, delavnica preko zoom-a
ki bo v ponedeljek, 24. 5. 2021, ob 17. uri, na Zoom-u.
Organizacija Združenih narodov je leto 2021 razglasila za Mednarodno leto sadja in zelenjave. Med zastavljenimi cilji mednarodnega leta je ozveščanje o zdravstvenih učinkihuživanja sadja in zelenjave, ter zmanjševanju odpadne hrane.Na delavnici bomo spoznali pot, ki jo sadje in zelenjava prepotujeta do trgovskih polic in naših krožnikov. Spoznali bomo s problem odpadne hrane in skupaj uživali v kulinaričnih dobrotah lokalnih ponudnikov.
Vse sodelujoče vljudno vabimo tudi na pogostitev, ki smo jo zaradi trenutnih epidemioloških razmer pripravili kot »lunch paket«. Za vse udeležence smo pripravili odlične domače dobrote lokalnih ponudnikov. Na dan dogodka vas vabimo, da pridete po hrano na Društvo TOTI DCA Maribor (Gorkega ulica 34, 2000 Maribor med 7:30 in 15. uro) ali v VeGeC Občine Hoče Slivnica (Rogoška cesta 60, 2204 Miklavž na Dravskem polju) med 9.00. in 16. uro.
Prosimo, da ob prevzemu paketa upoštevate vse ukrepe za preprečevanje širjenja COVID-19.
Prijave na delavnico sprejemamo do 20. 5. 2021. Prijavite se tako, da izpolnite obrazec na povezavi, po e-pošti na urska.plibersek@unaslovenia.org. Prijave sprejemamo tudi na
041 742 261 (Društvo TOTI DCA Maribor) in 041 963 450 (VeGeC občine Hoče Slivnica). Ob prijavi navedite ali boste prišli po lunch paket najboljših domačih dobrot.
Uporaba Zoom-a je preprosta, saj gre za aplikacijo, ki si je ni potrebno naložiti na računalnik ali pametni mobilni telefon. Ob začetku dogodka kliknite na povezavo, ki vam jo bomo na naslov e-pošte posredovali pred začetkom. Vabimo vas na spletno delavnico,