KOLESARJENJE OB MEJI OBČINE HOČE SLIVNICA, CCA 45 KILOMETROV

21. 7. 2020 Patricija K. R. 332
Šport, Za zdravje, VeGeC - večgeneracijski center
Vstop prost
BELLVEUE POHORJE, 2208 Pohorje
Termini
25.07.2020 ob 07.40

Poročilo o dogodku

SKUPAJ ZMOREMO KOLESARJENJE OB MEJI OHS",  je potekalo v okviru pohoda, ki bo 08.08.2020 in še tri naslednje pohode.
Prebudili smo se v čudovito sobotno jutro, kar je bil dober obet za naš kolesarski cilj, saj smo imeli planiranega že soboto prej, vendar ga zaradi slabega vremena nismo izpeljali. Na Pivolski tržnici smo se zbrali, 7 kolesarjev je ostalo in počakalo avtobus, ostali pa so se odpeljali na Vzpenjačo na gondolo in z njo na našo startno točko. Ker smo bili z avtobusom hitrejši, smo čakali še ostale in občudovali Maribor kako se prebuja.
Vsi zbrani, bilo nas je 13, smo se odpravili na kolesarjenje ob meji naše Občine. Pot nas je vodila v dolino, naš prvi postanek pa je bil pri Slapu Skalca, po osvežitvi smo se v gosjem redu odpeljali po začrtani poti, ki nas je vodila preko izjemne narave skozi gozd, njive, mimo hiš…
Nekateri od nas smo bili prvič v teh krajih in smo odkrivali kako zelena, urejena in lepa je naša Občina. Po petih urah in 50 kilometrih, smo še vedno polni energije zaključili naše druženje na osvežilni pijači, ter se dogovorili da se družimo v soboto na pohodu s startom na Pivolski tržnici in ciljem v Hotinji vasi.
Vabljeni!