Otroška delavnica Učenje cirkuških veščin in žongliranje

1. 6. 2021 VERONIKA T. (Večgeneracijski center Občine Hoče-Slivnica - VeGeC) 245
Izobraževanje, Za otroke, Za zdravje, VeGeC - večgeneracijski center
Mariborska cesta 10, 2312 Orehova vas
Termini
01.07.2021 (četrtek) ob 10:00
02.07.2021 (petek) ob 10:00
05.07.2021 (ponedeljek) ob 10:00

Poročilo o dogodku

1. delavnica Učenje cirkuških veščin in žongliranje - 01.07.2021

V sklopu projektov Las lastovica so se pripravile različne medgeneracijske delavnice, ki bodo potekale na različnih lokacijah po Občini Hoče – Slivnica.

Prav veselo in zabavno je bilo včerašnjo druženje z najmlajšimi občani Občine Hoče - Slivnica. Ob prekrasnem vremenu smo v sklopu delovanja VeGeC Občine Hoče – Slivnica pripravili prečudovito otroško cirkuško in žonglersko delavnico, ki bo traja tri zaporedni dni. Ob 10.00 uri smo v družbi Matjaža Kekca poskušali obogatiti ročne spretnosti s pomočjo žongliranja z žogicami. V družbi glasbe in dobrega vzdušja smo si v začetku ogledali žonglerske spretnosti ter nato izdelovali žonglerske žogice, ki smo si jih lahko odnesli tudi domov. Ob zaključku smo se ob cirkuški glasbi zavrteli in z narejenimi žogicami pripravi končno predstavo žongliranja na prostem.

V imenu VeGeC Občine Hoče – Slivnica se zahvaljujemo g. Matjažu Kekec za odlično izvedeno delavnico na kateri smo se naučili veliko žonglerskih spretnosti in si pridobili veliko znanja s področja smeha in zabave.

2. delavnica Učenje cirkuških veščin in žongliranje - 02.07.2021

V sklopu projektov Las lastovica so se pripravile različne medgeneracijske delavnice, ki bodo potekale na različnih lokacijah po Občini Hoče – Slivnica.

Ponovno smo se odlično zabavali ob čarodeju Sam Sebastijanu.  Ob prekrasnem vremenu smo v sklopu delovanja VeGeC Občine Hoče – Slivnica pripravili prečudovito otroško cirkuško in žonglersko delavnico, ki bo traja še en dan. Ob 10.00 uri smo v družbi Sam Sebastijana poskušali obogatiti ročne spretnosti s pomočjo žongliranja z različnimi pripomočki. Ob dobri volji smo se sprehodili po hoduliji, se igrali z žogicami presenečenja, žonglirskimi zatiči, obroči za gibalne spretnosti, jojoji, večjimi žonglirskimi obroči itp.

V imenu VeGeC Občine Hoče – Slivnica se zahvaljujemo g. Sam Sebastianu za odlično izvedeno delavnico na kateri smo se naučili veliko žonglerskih spretnosti in si pridobili veliko znanja s področja smeha in zabave.

3. delavnica Učenje cirkuških veščin in žongliranje - 07.07.2021

V sklopu projektov Las lastovica so se pripravile različne medgeneracijske delavnice, ki bodo potekale na različnih lokacijah po Občini Hoče – Slivnica.

Prečudovit dan nas je čarovniško in otroško povezal. Skupaj s čarovnikom Sam Sebastianom smo izvedli čarovniški program, ki je obogatil ta čudovit sončen dan.

Čarovniška predstava je potekala od 9.00 do 10.00 ure na lokaciji športnega igrišča v Slivni-ci. Skozi neverjetne čarovniške in zabavne trike nas je popeljal čarovnik v svet sanj in doži-vetij. Z nami je bil tudi Rudi pomočnik čarovnika, ki je poskrbel za nasmeške na obrazu.
Z vami delimo prekrasne utrinke današnjega druženja.

V imenu VeGeC Občine Hoče – Slivnica se zahvaljujemo Sam Sebastianu za neverjetni čaro-vniški program, ki nam je prav vsem pričaral nasmeške na obrazu. Bilo je čudovito.