1. REGIJSKA konferenca »Slovensko kmetijstvo in gastronomija« 2020
Organizator: Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, UNI Maribor, v sodelovanju z delovno skupino Slovenija – evropska regija gastronomije 2021
Kraj; ponedeljek, 20.1.2020
FKBV, Pivola 10, 2311 Hoče
Urnik:
Registracija: 8.30-9.00
Strokovno srečanje: 9.00-12.00
Delovni odmor s tržnico lokalnih EKO pridelovalcev: 12.00-13.00
Okrogla miza: 13.00 – 14.30
Odprta razprava udeležencev: 14.30-15.00
Prva Regijska konferenca v organizaciji DS SERG2021 je namenjena strokovnemu spoznavanju proizvajalcev hrane (kmetije, kmetijska in živilska podjetja, zadruge) s HORECA sistemom, ter kanali za sodelovanje z namenom predstavitve možnosti medsebojnega sodelovanja za vzajemni razvoj v okviru nacionalnega projekta Slovenija – Evropska regija gastronomije 2021.
Na okrogli mizi bodo povabljeni gosti poskušali odgovoriti na izzive in morebitne ovire pri sodelovanju, predstaviti kanale komuniciranja in priložnosti za obojestransko rast.
Moderator okrogle mize; Marjan Cukrov, vodja DS SERG2021
- Dijana Valdhuber, vinarji iz Svečine
- Gašper Puhan, JRE Slovenija
- Alenka Iskra, Kooperativa Dame
- Branko Valenko, Kmetijska zadruga Ptuj
- Janja Viher, INNO RURAL aplikacija
- Marko Ponikvar, SLOREST
- Tadeja Kvas Majer, MKGP
Prenos v živo od 9.00-12.00 na;
https://www.youtube.com/watch?v=0Lgzg_lWbaQ