BREZPLAČNA KULINARIČNA DELAVNICA HERITERRA
Delavnica bo potekala na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem v Mariboru (Cafova 7, 2000 Maribor) v četrtek 20.6.2019 od 10.00 dalje.
Udeleženci se bodo lahko brezplačno seznanili s kulinariko iz železne, kamene dobe in se naučili kuhati po starodavnih receptih. Pridobili bodo ekskluzivno pravico, da bodo menije ponujali svojim gostom pod blagovno znamko Heriterra.
Delavnica je del čezmejnega projekta PalaeoDiversiStyria, ki raziskuje preteklost in kulinariko vnaša v turistični prostor Štajerke na slovenski in avstrijski strani.
Predviden dnevni red delavnice:
9:30 – 9:45 |
Registracija |
9:45 – 10:00 |
Predstavitev projekta in znamke HERITERRA (ZVKDS in partnerji projekta) |
10:00 – 10:15 |
Predstavitev menijev HERITERRA (Polona Janežič in ZVKDS) |
10:15 – 10:30 |
Predstavitev izbranih jedi – izbranega menuja (Polona Janežič, Mojca Polak) |
10:30 – 13:00 |
Priprava jedi (Mojca in Polona) |
13:00 – 13:30 |
Predstavitev jedi in pogovor (Mojca, Polona in partnerji) |
13:30 – 15:00 |
Pogovor o jedeh in načrtovanje sodelovanja v sklopu HERITERRA (Polona, partnerji) |
Zaželene predhodne prijave: vanja.jus@hoce-slivnica.si ali preko telefonske številke: 031 854 088.