dogodek SOŽITJE za večjo varnost v cestnem prometu

15. 1. 2020 VERONIKA T. (Večgeneracijski center Občine Hoče-Slivnica - VeGeC) 371
Izobraževanje, VeGeC - večgeneracijski center
Pohorska cesta 15, 2311 Hoče
Termini
28.01.2020 (torek) ob 09:30

Poročilo o dogodku


Poročilo dogodka: Sožitje za večjo varnost v cestnem prometu

Ime organizacije: Javna agencija RS za varnost prometa  s sodelovanjem VeGeC Občine Hoče - Slivnica

Ponovno smo se združili in našim občanom in občankam pripravili preventivni dogodek za seniorje in upokojence, ki se je dogajal v torek dne 28.01.2020 v Kulturnem domu Hoče na lokaciji Pohorska cesta 15, 2311 Hoče.

Komu je bil dogodek oz. projekt namenjen?

Starejšim voznikom in voznicam, ki bi radi ostali čim dlje mobilni in varni na cestah.

Program dogodka je bil usmerjen na osvežitvi znanj pravil cestnega prometa, ki nam je ga podrobneje predstavila ga. Anamaria Hren, AVP ter predstavitvi praktičnih izkušenj s strani policije, g. Boruta Urnaut,VPO. Nadalje smo prejeli koristne informacije svetovanja o zdravstvenih kriterij za vožnjo s strani predavateljice, dr. Majda Zorec Karlovšek iz Združenja FORTOX.

Dogodek je bil za udeležence zelo zanimiv saj je obsegal vse potrebne informacije, ki obsegajo vsakodnevno vožnjo na cesti. Obiskovalci dogodka so bili zelo navdušeni nad strokovnostjo predavateljev ter informacijskimi podatki, ki so jih prejeli ta dan.

Zaradi današnje odsotnosti učitelja vožnje se lahko svetovalne vožnje z ocenjevalci udeležijo občani in občanke dne 12.02.2020 na izpitnem centru v Mariboru ob predhodni prijavi na telefonski številki 01/478 89 57 ga. Anamaria Hren.

S strani VeGeC Občine Hoče – Slivnica se zahvaljujemo za vse potrebne informacije varnosti v cestnem prometu, ki smo jih prejeli s strani ga. Anamarie Hren, g. Borutu Urnautu ter ga. Majde Zorec Karlovšek ter za odlično izveden dogodek v Kulturnem domu.